1794
Terug naar overzicht

Lease de Volkswagen Crafter nu voor een scherp tarief!

Hoe bouw je een bedrijfswagen waarmee je écht verder komt? Volkswagen Bedrijfswagens vroeg het aan échte vakmannen, van elektriciens tot timmermannen en van koeriers tot winkeliers. Samen met hen maakten we de nieuwe Crafter. Een doordachte bedrijfswagen, die elke werkdag voor iedere vakman een stuk lichter maakt.

De ultieme werkplek.
Een bus is voor een vakman meer dan een vervoersmiddel alleen. Het is ook een plek waar u afspraken maakt en de administratie bijhoudt. Een complete werkplek dus. Volkswagen heeft er daarom alles aan gedaan om uw werkplek zo compleet mogelijk in te richten. Met heel veel opbergmogelijkheden, maximaal comfort en de nieuwste innovaties kunt u direct aan het werk. Dat zit wel goed.

Genoeg laadruimte voor elke klus.
Met drie verschillende lengtes en hoogtes komt u nooit ruimte tekort. Heeft u liever een open laadruimte? Ga dan voor de pick-up variant.

De nieuwe TDI-motoren.
De motoren van de nieuwe Crafter klaren iedere klus, omdat ze speciaal zijn ontwikkeld voor bedrijfswagens. Daardoor heeft u zelfs tijdens de zwaarste werkzaamheden een laag brandstofverbruik en zijn de motoren uitermate betrouwbaar.

Universele laadvloer voor het plaatsen van opbergsystemen.
De houten vloer is de ideale basis voor het plaatsen van opbergsystemen van verschillende fabrikanten. Dankzij de speciale adapters voor de bevestigingspunten in de vloer plaatst of verwijdert u gemakkelijk de opslagmodules.

De nieuwe Volkswagen Crafter is nu full operational te leasen vanaf € 399,-* per maand.

Bel voor meer informatie naar 076 - 8 000 000, of via WhatsApp op 06 - 53 91 75 39. Of kom bij ons langs in de showroom.

* Uitgaande van een 60 maanden contract en 10.000 km per jaar.


Deel de actie:

Bekijk hier onze
lease acties!

Duurzame mobiliteit

Vergelijk
uw
leaseofferte
Wij doen u vrijblijvend een concurrerend aanbod
Ik wil een