669

Werknemers Lease, iedereen profiteert

Voortaan kunnen ook uw werknemers zonder leaseauto profiteren van de voordelen van lease. Met Werknemers Lease biedt u werknemers een betaalbare zuinige leaseauto, e-scooter of e-bike in ruil voor een eigen bijdrage. Hiermee helpt u uw werknemers aan betaalbaar, veilig en duurzaam vervoer zonder dat dit extra kosten met zich meebrengt.

Meer dan de helft van alle zakelijke kilometers wordt gemaakt in relatief vervuilende privéauto’s. Werknemers Lease is voor de werkgever die schoon, veilig en betaalbaar vervoer op maat wil bieden aan werknemers zonder functie gerelateerde auto van de zaak. Daarnaast is het voordelig. Door het vervallen van reiskostenvergoeding en kilometerdeclaraties kan dit al besparingen opleveren bij 7.000 km woon-werk en/of zakelijke verkeer. Zo biedt u een aantrekkelijke arbeidsvoorwaarde zonder lange verplichtingen.

Alle vervoersmiddelen zijn mogelijk. En naast de auto, e-scooter en e-bike kan Werknemers Lease ook uitgebreid worden met openbaar vervoer in de vorm van een  NS-Businesscard.

Bekijk hier onze
lease acties!

Duurzame mobiliteit

Vergelijk
uw
leaseofferte
Wij doen u vrijblijvend een concurrerend aanbod
Ik wil een