672

Over Ons

TB Lease is een bank- en merkonafhankelijke autoleasemaatschappij en maakt deel uit van de Van Tilburg-Bastianen Groep. Wij hebben ruim veertig jaar ervaring in personen- en bedrijfswagenleasing. We zien autolease als één van de invullingen maar kijken altijd naar uw totaal behoefte aan mobiliteit. Deze tijd vraagt om nieuwe vormen en een slimme inzet van mobiliteit.

Geen wagenpark dat grote delen van de dag stilstaat of dat het parkeerprobleem rondom uw bedrijf alleen maar verergert. Dit alles doen we met een duidelijke focus op de kosten. Total Cost of Mobility noemen wij dat. Pas dan kunnen de diverse opties goed worden vergeleken. 

Want lease-opties zijn er nogal wat. Full operational lease, financial lease, short lease, en occasion lease: het is maar een greep uit de vele mogelijkheden. Hoe maakt u de juiste keus? U kunt rekenen op uitstekende fiscale kennis en een deskundig en objectief advies. Of het nu gaat om één auto of een compleet wagenpark: uw adviseur zoekt de beste invulling voor u. Welke invulling dat is?
Bel 088 607 70 99 en maak een afspraak met een van onze adviseurs!

Door de jaren heen zijn we flink gegroeid. Onze dienstverlening is is altijd op topniveau gebleven, getuige onze tevreden klanten. Bij ons heeft u altijd persoonlijk contact en wij denken in brede mobiliteitsoplossingen.

Daarom TB Lease:

Wij denken niet alleen in auto lease oplossingen.
Mobiliteit gaat immers veel verder! Geen bedrijf is
het zelfde. Vanuit onze 40 jaar ervaring kijken
we altijd naar uw specifieke mobiliteitsbehoefte.

Bekijk hier onze
lease acties!

Duurzame mobiliteit

Vergelijk
uw
leaseofferte
Wij doen u vrijblijvend een concurrerend aanbod
Ik wil een