657

Informatie voor wagenpark beheerders

Uit onderzoek van TNS NIPO blijkt dat veertig procent van de werkgevers en wagenparkbeheerders wil bezuinigen op hun zakelijk mobiliteitsbudget. Maar hoe doe je dit zonder dat het de werknemerstevredenheid verlaagd? Wij geloven dat dit kan. Door niet alleen te kijken naar Lease, maar naar een totaalaanpak van mobiliteit, van total cost of ownership (TCO) naar total cost of mobility (TCM).
 
Meer dan ooit staat daarin functionaliteit centraal. Kreeg een medewerker eerst afhankelijk van functie of functieniveau een leaseauto toegewezen, bij TCM gaat het nog verder. Hierbij staan vragen centraal als: Moet ik op weg? En zo ja, welke vervoersvorm hoort hier vandaag bij? Is het een auto, kies dan voor een energiezuinige variant. Wordt er gekozen voor een mix aan vervoersmiddelen, zorg er dan voor dat werknemers goed worden gefaciliteerd, bijvoorbeeld door een mobiliteitskaart.Een goed beleid op basis van TCM leidt tot meer grip op mobiliteitskosten, een hogere medewerkers- tevredenheid en minder milieubelasting.
 
Graag laten wij u zien hoe wij denken en doen als het gaat om mobiliteit. Het kan slimmer en efficiënter, ook qua kosten. Dat geldt ook voor úw bedrijf. Laat u inspireren, maak een afspraak!

U kunt ons van maandag t/m vrijdag tussen 08.00 - 17.30 uur
bereiken via 088 607 70 99

Wilt u liever langskomen? U bent natuurlijk van harte welkom! U vindt TB Lease bij de showroom van TB Volkswagen, aan de Konijnenberg 3 te Breda.

Graag tot ziens!

Daarom TB Lease:

Wij denken niet alleen in auto lease oplossingen.
Mobiliteit gaat immers veel verder! Geen bedrijf is
het zelfde. Vanuit onze 40 jaar ervaring kijken
we altijd naar uw specifieke mobiliteitsbehoefte.

Bekijk hier onze
lease acties!

Duurzame mobiliteit

Vergelijk
uw
leaseofferte
Wij doen u vrijblijvend een concurrerend aanbod
Ik wil een