659

Leasecomponenten

Reparatie, onderhoud en banden
U bepaalt waar de auto onderhouden wordt, mits dit een officiële merkdealer betreft. Op die manier wordt er optimaal gebruik gemaakt van de garantie- en coulancemogelijkheden die de betreffende importeur biedt. U kunt zelf een afspraak maken met de dealer op een tijdstip dat u het beste past. Verdere afhandeling vindt plaats in overleg tussen de dealer en de wagenparkbeheerder van TB Lease.

Vervangend vervoer
Tijdens onderhoud/reparatie of schadeherstel zorgen wij voor een vervangende auto. De mogelijkheden zijn vervangend vervoer na 24 uur (standaard) óf per direct. Wij streven er altijd naar u een vervangende auto te bieden in dezelfde klasse als uw lease auto.

Winterbanden
Winterbanden zijn ieder jaar weer een "hot" item. Onder de 7 graden celcius zorgen winterbanden gezien hun samenstelling voor aanzienlijk meer grip op de weg. Dit ondervindt u vooral onder natte weersomstandigheden, zoals regen en sneeuw. Winterbanden verhogen uw veiligheid gedurende de wintermaanden.

Verzekering en Inzittendenverzekering
Indien verzekerd via TB Lease bieden wij u standaard een WA/casco verzekering met daarbij een inzittendenverzekering en een rechtsbijstandverzekering. Zo zijn u en uw passagiers goed verzekerd.

Houderschapsbelasting
Ook wel motorrijtuigenbelasting genoemd. De tarieven welke landelijk gelden en zijn vastgesteld door de overheid kunnen door TB Lease zonder meerprijs of administratiekosten opgenomen worden in uw contract.

Brandstof
Hierbij zijn 2 varianten mogelijk;
- Nationale brandstofpas
- Internationale brandstofpas.

Voor de nationale tankpassen is TB Lease aangesloten bij Multi Tank Card en voor de internationale brandstofpas wordt de zogenaamde DKV pas gehanteerd. Het brandstofvoorschot wordt bepaald door het aantal kilometers, het verbruik van de auto en de geldende dagprijzen voor de brandstof. Hierdoor voorkomt u een papieren brandstofadministratie en zijn ook handige rapportages online mogelijk.

Alle voordelen op een rij? Download hier de informatie over de Multi Tank Card.

TB Lease noodhulp - alarmnummer
In geval van schade of pech kunt u ons 24/7 bereiken via het alarmnummer +31 (0)88 607 73 12. Indien u naar het buitenland gaat bent u ten alle tijden verplicht zelf een reisverzekering af te sluiten. Ook wanneer het leasecontract de repatriëring / sleepkosten van de auto en eventuele kosten voor een vervangende auto dekt.

Bekijk hier onze
lease acties!

Duurzame mobiliteit

Vergelijk
uw
leaseofferte
Wij doen u vrijblijvend een concurrerend aanbod
Ik wil een