658

Leasevormen

Operationele Lease
De meest gekozen leasevorm is de operationele service lease of ook wel full operational lease genoemd. Voordelen van deze leasevorm is dat de auto niet op uw balans wordt geactiveerd waardoor de balansverhoudingen beter zijn dan bij financiële lease of  koop van een auto. Daarnaast dekt u bepaalde risico’s af over de gebruikskosten van de auto en kunt u alle handelingen rondom de auto of het wagenpark uitbesteden aan de leasemaatschappij.
 
Een operationele service lease kunt u naar eigen wens invullen; het basis product is de Netto Operationele Lease welke kan worden uitgebreid met verschillende service componenten.

Zie voor een toelichting van de verschillende service componenten de keuzemogelijkheid Leasecomponenten.
 
Financiële Lease
Deze vorm wordt ook wel object financiering genoemd. Dit omdat het voertuig het onderpand is voor de leasemaatschappij. Kenmerk van deze leasevorm is dat het voertuig op uw balans wordt geactiveerd waardoor u in aanmerking kunt komen voor investeringsaftrek. Hierdoor kan financiële lease vooral voor kleine bedrijven en zelfstandige ondernemers interessant zijn. Let wel dat investeringsaftrek van toepassing is op bedrijfswagens en personenwagens welke voor beroepsgoederenvervoer worden ingezet. Het juridische eigendom van de auto is in handen van de leasemaatschappij in tegenstelling tot het economische eigendom.
 
Short Lease
> Tarieven voordeliger dan huren
> Service en dienstverlening gelijk aan lease
> Flexibiliteit in teruggave van de auto

Occasion Lease
> Snelle levering
> Zeer scherpe prijs
> Korte looptijd

Bekijk hier onze
lease acties!

Duurzame mobiliteit

Vergelijk
uw
leaseofferte
Wij doen u vrijblijvend een concurrerend aanbod
Ik wil een