Tanken TB lease

Leaseauto algemeen

De meest gestelde vragen

Arrow down Lees verder

Onderstaand een overzicht van enkele veel voorkomende vragen. Heeft u liever persoonlijk contact of staat uw vraag er niet bij? Neem direct contact op. Bel 088 607 70 99 of mail naar driverdesk@tblease.nl.

Wie mag er allemaal in mijn leaseauto rijden?

Wat ons betreft mag iedereen in uw leaseauto rijden met een geldig Nederlands rijbewijs. Het kan echter zijn dat in de leaseregeling van uw werkgever wat anders staat. Neem daarom voor de zekerheid ook nog contact op met uw wagenparkbeheerder/werkgever.

Mag ik als leaserijder onbezorgd deelnemen aan een rijvaardigheidstraining met mijn leaseauto?

Verzekering
Wanneer je leaseauto door TB Lease verzekerd is, mag u als leaserijder deelnemen aan rijvaardigheidstrainingen in Nederland (niet in het buitenland!) op daarvoor bestemde terreinen.

Racecircuit
Ondanks dat er ook op (voormalig) racecircuits rijvaardigheidstrainingen worden gegeven, staan wij dit niet toe. Schade ontstaan op een (voormalig) racecircuit zal niet vergoed worden. Wedstrijden en snelheidsproeven zijn altijd uitgesloten van dekking. Een slipcursus mag gewoon gevolgd worden mits er aan bovenstaande eisen voldaan is. Als de leaseauto door de klant zelf verzekerd is dan gelden de voorwaarden van de externe verzekeraar.

Mijn tankpas weigert wat nu?

Het kan zijn dat er een storing is bij het betaalapparaat, neem voor de zekerheid contact met ons op via 088-6077099. Wij kunnen voor u kijken of er iets aan de hand is met uw brandstof pas.

Waar kan ik mijn brandstofgegevens inzien?

Al uw tankoverzichten kunt u inzien op uw account van Multi Tank Card. Om in te loggen heeft u de volgende gegevens nodig:

  • Pasnummer (staat op de pas)
  • Kenteken (staat op de pas)
  • Pincode van de brandstofpas.

Mag ik onbeperkt tanken met mijn Multi Tank Card?

Nee, er zit een limiet op elke Multi Tank Card; in 7 dagen mag er voor maximaal € 250,- getankt worden. Per dag mogen er 2 transacties op de kaart plaatsvinden, bijvoorbeeld 1x Tanken en 1x Olie of 2x Tanken. Dit uit veiligheidsoverweging en om eventueel misbruik van de kaart te kunnen beperken.

Kan ik met mijn tankpas ook in het buitenland tanken?

Indien het een internationale tankpas is kan dat. Wanneer u een contract afsluit met daarin brandstof kunt u kiezen tussen een nationale tankpas en een internationale tankpas.

 

 

  

Wij helpen u graag!

Naam
Hoe mogen wij contact opnemen?