Alfa romeo Stelvio

Wietze Ketting

De Alfa Romeo Stelvio

Arrow down Lees verder

De Alfa Romeo Stelvio ook te leasen bij TB!

 

Sinds zijn oprichting heeft Alfa Romeo voertuigen gecreëerd die de manier waarop we rijden en van onze auto’s houden hebben veranderd: unieke meesterwerken van design en techniek die door iedereen worden bewonderd en gekopieerd. Vandaag schrijft het bedrijf, na meer dan 106 jaar geschiedenis, een nieuw hoofdstuk. Krachtige aluminium motoren die de beste acceleratie in hun klasse neerzetten, Q4-vierwielaandrijving, een perfecte 50/50-gewichtsverdeling en een aandrijfas van carbonvezel. De Stelvio combineert alle comfort en veelzijdigheid van een SUV met het ontembare sportieve karakter van een echte Alfa Romeo.
 
Iconisch design
Het iconische design van Alfa Romeo heeft een SUV mogelijk gemaakt, die stilistisch perfect aansluit bij de nieuwe Giulia. Het design is geïnspireerd door de geschiedenis van het merk en vormt een mooi evenwicht tussen elegantie en functionaliteit. Alles is om de techniek van de auto heen gebouwd, zoals een op maat gemaakt pak om het lichaam van een atleet. Elk detail is ontworpen om de aerodynamica te verbeteren en de prestaties van de Stelvio te benadrukken, zonder daarbij te overdrijven. Dat noemen we bij Alfa Romeo ‘de zinvolle schoonheid’.
 
Verfijnde technologie
Alfa Romeo heeft de meest ambitieuze doelstellingen vooropgezet en introduceert een hele reeks van innovaties. Tegelijkertijd blijft het merk trouw aan zijn unieke filosofie van het creëren van wagens. Stelvio stelt een reeks hoogstaande technologische oplossingen voor zoals het Integrated Brake System (IBS), autonome noodremhulp (AEB) met voetgangerherkenning en een aandrijfas van carbonvezel.
 
De wegligging van Alfa Romeo, eindelijk in een SUV
De Stelvio is ontworpen voor elk terrein, en volgt de spirit en het instinct van de bestuurder. Dankzij zijn unieke aandrijflijn en lichte constructie met een hele reeks aluminium onderdelen, garandeert hij altijd een sportief en stabiel rijgedrag. De Stelvio levert de meest directe wegligging in zijn klasse dankzij de gepatenteerde Alfa™ Link-ophanging en een ideale 50/50-gewichtsverdeling. De revolutionaire Q4-vierwielaandrijving vervolledigt de reeks nooit geziene innovaties die Alfa Romeo aan de SUV-categorie heeft toegevoegd.
 
De Alfra Romeo Stelvio is nu al te leasen vanaf € 779,-* per maand.
Bel voor meer informatie met 088 607 70 99

​*De prijs is gebaseerd op 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar.

Ik wil een offerte

Naam
Bedrijfsnaam
Merk, model, uitvoering, leasevorm
Heeft u nog speciale wensen, voorkeuren of extra vragen?
Hoe mogen wij contact met u opnemen?