Volkswagen ID.3

De nieuwe Volkswagen ID.3

Arrow down Lees verder

Gewoon een Volkswagen. Maar nu elektrisch.

 

De ID.3 is een echte Volkswagen: gemaakt voor iedereen. Ons nieuwste elektrische model combineert de laatste innovaties met een grote actieradius, betrouwbaar karakter en luxe design. En natuurlijk onmiskenbaar Volkswagen: betrouwbaar, intelligent en van de hoogste kwaliteit. Eind 2019 gaat de ID. in productie, maar jij kan 'm al reserveren. Je bent er dan van verzekerd dat je in 2020 een stukje toekomst voor de deur hebt staan.

Vanaf prijs onder € 40.000* | Actieradius tot 420 km**

Reserveer 'm hier

Be the first.

 

Maak jij als één van de eersten de stap naar de ID.3 1ST? Ondanks dat we nog niet alle unieke eigenschappen van deze volledig elektrische Volkswagen kennen, heb je nu al de kans om hem te reserveren. Zo ben je er zeker van dat je een plek in het productieproces bemachtigt. Wil je de auto zakelijk of private leasen? Dat kan! Als zakelijk rijder betaal je slechts 4% bijtelling*. Maar wees snel: de ID.3 1ST is beperkt beschikbaar.

Reserveer nu

3 redenen om nu te reserveren.

 

1. Je rijdt als eerste in de ID.3 1ST. 
Als je nu reserveert, heb je één van de eerste plekken in het productieproces te pakken.

2. Je ontvangt de unieke eerste editie. 
De eerste editie wordt uitgerust met unieke badges en features. Dan rijd je niet alleen in de eerste, maar ook in een wel heel speciale ID.3.

3. Zakelijke rijder? Dan betaal je slechts 4% bijtelling*. 
Tot en met 2020 geldt het lage bijtellingstarief van 4% bijtelling* voor elektrische auto’s.

Reserveer direct jouw ID.3 1st

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Volkswagen ID.3 1st? Neem een kijkje op onze speciale pagina en ontdek alles over de ID.3 1st.

Ontdek de ID.3

Nog vragen over het reserveren van de ID.3? Vul onderstaand formulier in en onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

Naam
Hoe mogen wij contact met u opnemen?