TB_RIJK_IN_BEELD

Shortlease

Extreem flexibel

Arrow down Lees verder

Shortlease

 

Wanneer u een auto wilt leasen voor langer dan 3 maanden, maar korter dan 24 maanden, kies dan voor het voordelige Shortlease bij TB!

Binnen 24 uur rijden

Wanneer u kiest voor Shortlease kunt u binnen 24 uur rijden. U heeft standaard de beschikking over zakelijke 4/5-deurs modellen met airco, telefoonvoorbereiding en navigatie. Optioneel is uw auto uit te breiden met trekhaak, winterbanden of brandstofpas. Kiest u voor Shortlease, dan heeft u ook recht op mobiliteitsgarantie, pechhulp en vervangend vervoer.

 

U least voor een vast bedrag per maand en bent veel voordeliger uit dan wanneer u kiest voor huren. De uiteindelijke leaseprijs per maand is afhankelijk van de gewenste periode. Bij TB betaalt u geen inleverkosten en de leaseovereenkomsten zijn per dag opzegbaar.

Ik wil een offerte

Wij kijken graag samen met u naar de leasevorm die het beste past bij uw persoonlijke situatie. Ieder bedrijf én iedere situatie is immers anders. Neem direct contact met ons op via 088 607 70 99 of vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
Hoe mogen wij contact opnemen?
CAPTCHA