Klanten vertellen TB Lease

Waarom TB Lease?

Onze klanten vertellen

Arrow down Lees verder

Waarom kiezen voor TB Lease? Wie kan dat beter vertellen dan onze eigen klanten. Hieronder een aantal van onze gewaardeerde klanten aan het woord. 

Logistic force

"Alles onder één dak, en om de hoek!"

Dimitri van Gool en Jack in ’t Veld van Logistic Force Breda

Eigenaren Dimitri van Gool en Jack in ’t Veld van Logistic Force Breda, werkzaam in de Transport- en Logistieke sector als uitzender, opleider, recruiter en payroller,  zijn met Van Tilburg Bastianen in contact gekomen vanwege een dealerschap wissel binnen de leasetermijn van hun Skoda Octavia’s.

Het is altijd maar afwachten in zo’n situatie hoe de klantvriendelijkheid aanvoelt bij een nieuwe partner, maar in dit geval hebben wij hierin alleen positieve ervaringen meegemaakt.

Dit gaf ons het vertrouwen om met deze club een vervolgstap te gaan bespreken, gezien het einde van beide leasetermijnen in zicht kwam.

Net als in de business, waarin LF Breda flinke stappen voorwaarts heeft gemaakt, met de start van een 2e vestiging in Nieuwegein, wilden wij zo’n zelfde stap realiseren in onze autobeleving.

Met het oog op het openen van onze 3e vestiging, ergens gelegen op de helft tussen Breda en Nieuwegein, hebben wij gezocht naar de geschikte wagen die ons gedegen en veilig tussen onze vestigingen zal moeten gaan vervoeren. Een wagen waarin we comfortabel kunnen zitten, voorzien van alle laatste technische hoogstandjes en waarmee we onvermoeid op plaats van bestemming aankomen. Deze ingrediënten hebben we teruggevonden in de VW Tiguan, een mooie degelijke auto met een zeer sportieve uitstraling en geweldige rijcapaciteiten met een goede prijs- en kwaliteitverhouding.

Aangezien we op ons werkgebied van uitzenden TB in ons klantenbestand hebben mogen opnemen, voor de functies CAR-jockey en chauffeur auto-ambulance, hebben wij buiten de aanschaf tevens de lease van beide Tiguans afgesloten bij TB.  Hierdoor hebben we het volledige pakket bij TB ondergebracht. Alles onder één dak met de beste service en klantvriendelijkheid op ieder gebied en om de hoek bij onze eigen Bredase vestiging. Wij ervaren dit als een win win situatie voor beide partijen.

Wij zien de komende kilometers dan ook met een goed gevoel en met veel rijplezier tegemoet!

Aheadwear

'Bij TB Lease voel ik me op mijn gemak' 

Rob de Groot, Aheadwear

"Voor een ondernemer kan een auto erg belangrijk zijn. In mijn geval zeker, ik ben de laatst overgebleven leverancier van heren hoeden en petten en gebruik speciale grotere collectie koffers om mijn spullen in te vervoeren. In 2000, een jaar nadat ik voor mezelf begon, ben ik bij TB terecht gekomen en ben ik mijn 1e VW Sharan gaan leasen en heb onlangs de 5e Sharan in ontvangst mogen nemen. Ik heb een zeer drukke job, werk vanuit mijn showroom, en ben ook dikwijls onderweg, breng veel tijd door in de auto, en omdat ik vooral ook van luxe houd, was de Volkswagen Sharan een goede optie. Perfecte krachtige rijeigenschappen, veel ruimte voor mijn koffers, en allerlei handige technieken waardoor ik op de snelweg minder handelingen hoef te verrichten en nooit moe uit de auto kom na een lange rit .

Bij TB Lease voel ik me al vele jaren op mijn gemak. Ze weten exact wanneer ik in mijn drukke periode zit en mocht er iets zijn dan staan ze perfect voor mij klaar. Als zakelijke rijder ben ik best veeleisend en ze hebben me nog nooit teleurgesteld. Kortom, liefde komt van 2 kanten en TB (lease) en ik kunnen samen de toekomst verder in."

Gegroet met de Hoed.

Green Talent

"Geen standaard werkwijze, echt luisteren naar de klant"

Sander Kooij, General manager

GreenTalent stelt dagelijks zo’ n 1000 arbeidskrachten tewerk in de groene sectoren, zoals de glastuinbouw en open teelt. Onze business vergt veel flexibiliteit en maatwerk met name binnen ons wagenpark.

TB Lease vormt voor ons een belangrijke partner hierin. Er wordt niet gedacht binnen standaard werkwijzen, maar echt naar de klant en de problematiek geluisterd.

Hierdoor kunnen maatwerk oplossingen gerealiseerd worden die onze onderneming verder vooruit helpen.

TB Lease is voor ons de partner die door middel van persoonlijke contacten en communicatie ons wagenpark heeft weten te ontzorgen!