Private lease

Full operational lease

De meest gekozen leasevorm

Arrow down Lees verder

Operational lease

De meest gekozen leasevorm is de operationele service lease of ook wel full operational lease genoemd. Voordelen van deze leasevorm is dat de auto niet op uw balans wordt geactiveerd waardoor de balansverhoudingen beter zijn dan bij financiële lease of  koop van een auto. Daarnaast dekt u bepaalde risico’s af over de gebruikskosten van de auto en kunt u alle handelingen rondom de auto of het wagenpark uitbesteden aan de leasemaatschappij.
 
Op basis van een vooraf vastgesteld leasetarief, gebaseerd op het verwachte aantal te rijden kilometers per jaar het aantal contractjaren least u een auto naar keuze. Een operationele service lease kunt u verder naar eigen wens invullen; het basis product is de Netto Operationele Lease welke kan worden uitgebreid met de volgende service componenten:

  • Reparatie, onderhoud en banden

U bepaalt waar de auto onderhouden wordt, mits dit een officiële merkdealer betreft. Op die manier wordt er optimaal gebruik gemaakt van de garantie- en coulancemogelijkheden die de betreffende importeur biedt. U kunt zelf een afspraak maken met de dealer op een tijdstip dat u het beste past. Verdere afhandeling vindt plaats in overleg tussen de dealer en de wagenparkbeheerder van TB Lease.

  • Vervangend vervoer

Tijdens onderhoud/reparatie of schadeherstel zorgen wij voor een vervangende auto. De mogelijkheden zijn vervangend vervoer na 24 uur (standaard) óf per direct. Wij streven er altijd naar u een vervangende auto te bieden in dezelfde klasse als uw lease auto.

  • Winterbanden

Winterbanden zijn ieder jaar weer een "hot" item. Onder de 7 graden celcius zorgen winterbanden gezien hun samenstelling voor aanzienlijk meer grip op de weg. Dit ondervindt u vooral onder natte weersomstandigheden, zoals regen en sneeuw. Winterbanden verhogen uw veiligheid gedurende de wintermaanden.

  • Verzekering en Inzittendenverzekering

Indien verzekerd via TB Lease bieden wij u standaard een WA/casco verzekering met daarbij een inzittendenverzekering en een rechtsbijstandverzekering. Zo zijn u en uw passagiers goed verzekerd.

  • Houderschapsbelasting

Ook wel motorrijtuigenbelasting genoemd. De tarieven welke landelijk gelden en zijn vastgesteld door de overheid kunnen door TB Lease zonder meerprijs of administratiekosten opgenomen worden in uw contract.

  • Brandstof

Hierbij zijn 2 varianten mogelijk;
- Nationale brandstofpas
- Internationale brandstofpas.
 

Voor de nationale tankpassen is TB Lease aangesloten bij Multi Tank Card en voor de internationale brandstofpas wordt de zogenaamde DKV pas gehanteerd. Het brandstofvoorschot wordt bepaald door het aantal kilometers, het verbruik van de auto en de geldende dagprijzen voor de brandstof. Hierdoor voorkomt u een papieren brandstofadministratie en zijn ook handige rapportages online mogelijk.

Ik wil een offerte

Wij kijken graag samen met u naar de leasevorm die het beste past bij uw persoonlijke situatie. Ieder bedrijf én iedere situatie is immers anders. Neem direct contact met ons op via 088 607 70 99 of vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Naam
Hoe mogen wij contact opnemen?