Bekeuring

Leasevormen

Altijd een oplossing

Arrow down Lees verder

Als zakelijke klant kunt u direct profiteren van het voordeel dat ons mobiliteitsadvies u oplevert. Leasen is in de meeste gevallen goedkoper dan zelf kopen. Daarbij verlegt u het risico naar een leverancier in plaats van uw eigen bedrijf. En niet geheel onbelangrijk: dankzij leasing houdt u kapitaal vrij om te investeren in de meer winstgevende kernactiviteiten van uw bedrijf!

Ieder bedrijf is anders en ook iedere mobiliteitsvraag is anders, daarom vinden wij een persoonlijk gesprek belangrijk. Zo kunnen wij de beste oplossing bieden voor uw persoonlijke situatie. 

Neem direct contact met ons op via 088-6077099 of bel een van onze accountmanagers.

TB Lease

Full operational lease

De meest gekozen leasevorm

De meest gekozen leasevorm is de operationele service lease of ook wel full operational lease genoemd. Een voordeel is o.a. dat de auto niet op uw balans wordt geactiveerd waardoor de balansverhoudingen beter zijn dan bij financiële lease of koop van een auto. 

Arrow Meer over operational lease
Occasion lease TB lease

Occasion lease

Direct rijden

Occasion lease is de oplossing als u snel en voordelig uw wagenpark wilt uitbreiden of een auto wilt leasen. De voordelen van occasion lease zijn o.a. de korte looptijd van het contract en snelle levertijd van uw nieuwe auto.

Arrow Meer over occasion lease
Shortlease TB Lease

Shortlease

Extreem flexibel

Shortlease is een flexibel contract voor een korte tijd. Dit is extreem geschikt voor projectmatige werkzaamheden of bijvoorbeeld nieuwe medewerkers. De gemakken van een leasecontract en flexibiliteit van het huren van een auto, dat combineren we met shortlease. 

Arrow Meer over shortlease
Mercedes

Bedrijfswagenlease

Ideaal voor de ZZP'er

Een betrouwbare bedrijfswagen die past bij uw werkzaamheden, maar u nooit in de steek laat. Direct vervangend vervoer en geen zorgen hoeven maken over eventuele onderhoudswerkzaamheden? Kies dan voor bedrijfswagenlease. 

Arrow Meer over bedrijfswagenlease

Oneindig veel mogelijkheden

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Wij kijken graag samen met u naar de leasevorm die het beste past bij uw persoonlijke situatie. Ieder bedrijf én iedere situatie is immers anders. Neem direct contact met ons op via 088 607 70 99 of vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Merk, model, uitvoering, leasevorm
Heeft u nog speciale wensen, voorkeuren of extra vragen?
Hoe mogen wij contact met u opnemen?
Informatief

We gebruiken cookies om de website nog beter te maken. Door de website te blijven gebruiken, ga je hiermee akkoord.