Volkswagen Taigo

Martijn Hoogendorp

De nieuwe Taigo is onthuld!

Arrow down Lees verder
  • Wereldpremière Taigo: Het nieuwe SUV-Coupé model van Volkswagen
  • Taigo verbreedt Volkswagen’s SUV-range in klasse van kleine auto’s

Volkswagen maakt zich op voor de komst van de Taigo, eind dit jaar. Deze nieuwe Taigo is 29 juli in première gegaan.
Met de Taigo verbreedt het merk de SUV line-up in de klasse van de kleine auto’s. De nieuwe SUV-coupé onderscheidt zich met een sportief en aantrekkelijk design, en krijgt een scala aan assistentiesystemen en digitale mogelijkheden.

Met de Taigo biedt Volkswagen het perfecte antwoord voor consumenten die op zoek zijn naar een CUV (Cross-over Utility Vehicle): een auto die een hogere zitpositie combineert met een sportief coupédesign. De nieuwe Taigo krijgt zuinige TSI turbo-benzinemotoren, standaard LED-koplampen, een modern bedieningsconcept inclusief een volledig digitaal instrumentarium en een compleet pakket aan rijassistentiesystemen.

De Volkswagen Taigo heeft de succesvolle, Braziliaanse Nivus als basis, en gaat voor de Europese markt geproduceerd worden in Pamplona (Spanje). Deze zomer beleeft de nieuwe CUV zijn debuut, vanaf eind 2021 staat hij bij de Volkswagen-dealers.

Interesse?

Heb je interesse in een Volkswagen Taigo? Laat hieronder jouw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Naam
Hoe mogen wij contact opnemen?
Martijn Hoogendorp

Martijn Hoogendorp

Accountmanager