Opel Insignia

Opel Insignia Sports

Atletisch design en sportief uiterlijk

Arrow down Lees verder

Met zijn atletische design en exclusieve innovaties neemt de nieuwe Opel Insignia een overtuigende voorsprong op andere auto’s in zijn klasse.

SPORTIEF EN DYNAMISCH

De brede voorkant met LED-dagrijverlichting in het kenmerkende “Wing”-design van Opel, de lange wielbasis en coupé-achtige daklijn scheppen een gevoel van kracht.

INTELLILUX LED® MATRIX-KOPLAMPEN

Superieure zichtbaarheid en veiligheid, onder meer dankzij niet-verblindend grootlicht met een bereik tot 400 meter.

LUXUEUS INGERICHT INTERIEUR

De bestuurdersplaats biedt een onovertroffen gevoel van controle, terwijl de lange wielbasis voor veel hoofd- en beenruimte achterin zorgt.

GEAVANCEERDE ASSISTENTIESYSTEMEN

Adaptive Cruise Control, automatische noodremfunctie1 met voetgangersdetectie en een “head-up” display met voorruit-projectie maken het rijden veiliger en meer ontspannen dan ooit.

GRENSVERLEGGENDE DYNAMIEK

Vierwielaandrijving met koppelvectoring, een FlexRide-onderstel en een nieuwe 8-traps automaat staan garant voor sublieme rijprestaties.

WELLNESS-GEVOEL

Een bestuurdersstoel met massage-, ventilatie-en geheugenfuncties, hoogwaardige materialen en vakkundige afwerking zorgen dat u zich altijd welkom voelt.

U rijdt deze Opel Insignia al vanaf € 559*,- per maand

 

Wacht niet langer! Neem direct contact met ons op via 088-6077099 of vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

* Deze maandprijs is op basis van operational lease. 10.000 km per jaar en een looptijd van 60 maanden.

Opel Insignia
TB Lease Opel Insignia

Ik wil een offerte

Naam bedrijf / werkgever
Naam
Merk, model, uitvoering, leasevorm
Graag aanvinken wat van toepassing is
Graag aanvinken wat voor mobiliteitspas van toepassing is
Bestand uploaden Arrow
Slechts één bestand.
20 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, bz2, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, tar, zip.
Heb je aanvullende opmerkingen of vragen dan kun je deze invullen in dit veld. Je kunt hierin ook een eventueel afwijkend eigen risico benoemen (standaard €135,- voor personenauto's).
Hoe mogen wij contact opnemen?